Юли 10

Проекти

Страница в Туинспейс: https://twinspace.etwinning.net/10661/home

Ученици те от 10 д клас  от СОУ „Свети свети Кирил и Методий“, Асеновград, България, представиха своята работа по проекта на еТуининг “WELCOME TO MY MARVELLOUS CITY”(„Добре дошли в моя прекрасен град“). В проекта участват 30 партьора от 12 страни.

Те организираха изложба на подаръци, писма и карти, които са получили от партньорите и ги показаха на борда на проекта в училище.
Директорът на училището г-жа Мая Краева също беше поканена на събитието.
Всички наистина харесват  работата по този невероятен  проект и се радват на снимките, видео и презентациите, които учениците правят. Ние обичаме еТуининг!

Учениците  създадоха електронна брошура за нашия прекрасен град Асеновград.

http://www.joomag.com/magazine/welcome-to-my-marvellous-city-asenovgradbulgaria-welcome-to-my-marvellous-city-asenovgradbulgaria/0643471001461078591?preview

Нашият сайт      http://welcometoasenovgrad.weebly.com/

Всички ученици от проекта  си сътрудничиха и направиха като финален продукт обща електронна книга с дейностите по проекта на всеки партньорски град.

https://www.joomag.com/magazine/etwinning-project/0339134001463956347?short

Сайт на проекта:  http://welcometomymarvellouscityetwinning.weebly.com/

Нашият проект е избран за най-добър образец в образованието от Дирекция национално образование на  град Гиресун, Турция. Той беше представен на семинар  „Най-добрите образци в образованието“   на 24 май. Гости от Япония  се възхищават  от проекта и високо оценяват съвместната ни работа.

Проектът получи и Национален Знак за качество в Албания.

We love eTwinning!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>